Wij leveren nu ook in België 🇧🇪

Het perfecte valentijnskoppel: Kaviaar en Champagne

Ieder stel, of je nu al lang bij elkaar bent of pas net elkaar aan het ontdekken bent, heeft en maakt steeds nieuwe en bijzondere herinneringen. Dit begint bij de eerste kus en voor sommige gelukkigen eindigt dit als ze pink aan pink door het bejaardentehuis lopen en terugkijken op een leven vol bijzondere en intieme herinneringen. 

Op 14 februari is het valentijnsdag. Eén van die speciale dagen die bijna overal ter wereld en door bijna ieder stel gevierd wordt. Hoe je dit doet hangt natuurlijk af van je eigen wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Veel stellen kiezen ervoor om het te vieren door even weg te gaan of in een restaurant te gaan eten, maar ook velen kiezen ervoor het intiem te houden en het samen te vieren in hun eigen huis. 

 • Kaviaar proeverij

  57,50212,50
 • Kaviaarlepel

  7,50

Champagne en kaviaar

Dit betekent niet dat je het niet gastronomisch kunt aanpakken met de meest sexy combinatie die je qua eten kunt bedenken: “champagne en kaviaar.” Beide producten hebben een zeer exclusieve en luxueuze uitstraling. Ook is kaviaar (en dat weet niet iedereen) een echt afrodisiacum 1. Dat kaviaar lust verhogend is komt door het hoge eiwitgehalte in dit zwarte goud, maar het uiterlijk van die kleine zwarte glinsterende pareltjes die bij enige druk van de tong uit elkaar spatten als champagne bubbels in je mond speelt ook zeker een rol. 

Daarnaast is er ook nog het zeer romantische verhaal dat de godin van de liefde Aphrodite (volgens de Grieken) of Venus (volgens de Romeinen). Volgens sommigen werd Aphrodite geboren uit het schuim van de zee waardoor lange tijd werd gedacht dat alles dat uit de zee kwam goed zou zijn voor je libido. De combinatie van dit alles met het vermogen van kaviaar om het gesprek aan tafel volledig te doen verstommen bij de eerste hap maakt dit product voor ons het perfect afrodisiacum.

Wij raden liefhebbers van kaviaar dan ook  aan om eens rond te neuzen in ons exquise assortiment en een heerlijke kaviaar uit te zoeken die samen met het bovenstaande verhaal garant staan voor onvergetelijke valentijnsdag.

Wij zien het al helemaal voor ons: Romantische muziek, kaarslicht, een heerlijke borrelplank die jij voor je lief hebt klaargemaakt en heerlijke kaviaar. Een paar heerlijke plakjes stokbrood met roomboter of een paar blini’s met crème fraîche en de kaviaar die jij met een speciale kaviaarlepel, gemaakt van parelmoer, speciaal voor hem of haar klaarmaakt. Dit alles begeleid je natuurlijk met een heerlijke champagne. Het liefst een droge variant, zoals een Brut of Extra sec. De overige indeling van de avond laten we aan jou over, maar ons lijkt het succes verzekert.

Om je te helpen met deze in onze ogen perfecte Valentijnsdag, zorgen we dat op onze kaviaarpagina de weken voor Valentijnsdag een aantal mooie aanbiedingen staan, zoals een triootje van drie soorten kaviaar, een duo verpakking inclusief lepel zodat je elkaar heerlijke kaviaar kunt voeren en een variant met een bijpassend champagne.

Of je nu kiest voor de Baerii, Asetra of Perle Imperial het wordt zeker een feest voor de zintuigen. 

We wensen je een onvergetelijke valentijnsdag!

 • Kaviaarlepel

  7,50
 • Kaviaar proeverij

  57,50212,50
WeCreativez WhatsApp Support
We zijn hier om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik je helpen?